Shqiptarët marshojnë në Çikago në vitin 1960 me veshje kombëtare, me flamur shqiptar dhe amerikan

Shqiptarët e Chicagos në këmbsim për Shqipërinë Etnike në rrugën kryesore të qytetit Michigan Avenue, vitet 60-të. /InforCulture.info

Në fotografi shqiptarët shihen me veshje dhe flamuj kombëtar, ndërsa anëve të rrugës shihet se kanë tërhequr vëmendjen e qytetarëve amerikanë gjatë parakalimit të tyre.

Loading...