Shqipëria ka 310 shtretër në dispozicion për të prekurit me koronavirus, 76 të zënë

310 shtretër janë në total në dispozicion për të prekurit me koronavirus në Shqipëri.

190 janë te Spitali “Shefqet Ndroqi” dhe 120 të spitali Infektiv në QSUT, 76 prej të cilave janë të zëna aktualisht me pacientë.