Shpërthimi i bombolës në Kumanovë, flet drejtori Ilir Hasani

Shpër thimi i bombolës së gazit në Rramanli të Kumanovës ku mori jetën e tre fëmijëve dhe 6 të lënduarëve të tjerë, drejtori i QEK Ilir Hasani tregon për gjendjen e të plagosurve që kanë arritur në spital.

“Sot rreth orës 11:20 në QEK, janë sjellë 4 te paciente të moshës nga 30-54 vjec, të lënduar si pasojë e shpër thimit të bombolës së gazit. Pacientët janë kryesisht me lëndime nga djegia, dhe atë te grades së 3 dhe 4 të djegies, 2 nga të lënduarit që gjenden në gjendje kritike jane shtruar pranë njësisë per mjekim intenziv, ndërsa dy te tjeret me lendime me te lehta ja shtruar në kliniken e kirurgjise plastike” thotë Hasani.