Shpërthim i madh pranë konviktit të studentëve në Zagreb

Një shpërthim i madh është dëgjuar pranë konviktit të studentëve, Stjepan Radiq, në kryeqytetin e Kroacisë, Zagreb.

Sipas të përditshmes kroate, 24sata, banorët fillimisht përreth menduan së bëhet fjalë për tërmet.

Me të dëgjuar zhurmën rreth orës 23:00, njësitet policore dhe zjarrfikësit kanë shkuar në vendin e ngjarjes.

Ndërkohë, banorë të shumtë kanë thënë se kanë parë të binte diçka nga qielli, teksa në tokë është formuar një gropë.