Shpërthejnë pakënaqësitë nga Kërçova për BDI-në dhe liderin Ali Ahmeti

 

Kryetar është koha e rinis e atyre që u rritën në bdii dhe u rritën për bdi-n dukee dhënë mund e vlerë, e shpirtë nga vetjaa për tu rrit edhe BDI është koha të vlersohen njerzit që vërtet e duan partin me zemër…
Jo ata njerëz që kur mbesin pa post ua kthejn shpinën….
Para do muajsh patëm do raste kur një ish deputet tregon se largohet nga bdi një ish drejtor largohet nga Bdi arsye e gjithë atyre është mbetja pa poste…
Po përsêri sësht faji i tyre…!
Po faji i jonë si Militant që lejojm gjithë njerezit me u bë diçka e ma shumë deputet…
Që mos të ishit ju kryetar disa njerëz as qê e kishin parë në ëndërr post të thjesht e ku më deputet.
Nuk janë ato të vetmit ka edhe disa të tjerë ish ambasadora e ish ministra që kur mbeten pa post filluan te jenë #ANALISTAPOLITIK dhe të kthejn shpinën bdi-s duke u munduar ti hakmerren nëpërmjet kolumnave te tyre.
Kryetar rinia është asht i fortë që nuk gëllditet lehtë,vërtet jemi rini moderneee por moderniteti jonë na ka mësuar që ati që ta zgjat dorën mos me ja kthy shpinën…!
Andaj kryetar duhet pastrim i disave figurave porfitere politikee që të ecin punët përpara…!
Kur do largohen Ato disa keni me parë se edhe ata që kan poste tash kur tlargohen kan me shajt sepsee profiterët politik duan pozitën e jo partin e juve, jane te rrallë ata që nuk jane në pozit por ende i keni besnik mbas vete…!
Vlersoni vlerën kryetar dhe të pastrojm partinë nga antivlera nga profiterët e banditët nga ata që i morre nga balta me i bë njerëz me Kravata…
Kryetar reagimi im është sepse e dua partinë dhe juvee….
Është koha e pastrimit dhe rekounstrimit të mbrendshëm në parti dhe ne listat zgjedhore…
Besnik deri në fund me juve
Lideri im Ali Ahmeti…. (Jetmir Ajredini)