Shkupjani e gjen një letërnjoftim dhe ia “zbraz” llogarinë bankare pronarit

Një 24 vjeçar nga Shkupi ka gjetur nj kuletë dhe mem letërnjoftimin e pronarit të kuletës, ka shkuar në bankë dhe ka tërhequr paratë xhirollogaria. Nga policia thonë se ndaj tij është ngritur kallëzim penal.

“Njësia për krime ekonomike dhe kompjuterike në SPB Shkup ka parashtruar kallëzim penal kundër E.B (24) nga Shkupi për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për veprën penale ‘keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar’. Në maj të vitit 2022, i akuzuari ka gjetur një portofol dhe me letërnjoftim të personit të lënduar në sportelin e bankës ka arritur të tërheqë 15.600 denarë nga llogaria e transaksionit. Pas ndërmarrjes së masave dhe veprimeve personi është identifikuar”, thonë nga MPB./KlanMacedonia