Shkup, vjedhje me armë dhe me maska në rrugën “Bellasica”

Në rrugën “Bellasica” në Shkup dje rreth orës 21:50 dy persona me armë zjarri kanë kërcënuar dy të punësuarit në një pompë benzine. Dy personat të maskuar dhe me armë zjarri , kanë hyrë në pompën e benzinës dhe kanë kryer vjedhjen duke marrë fitimin e ditës, dhe janë larguar me makinë e cila më vonë është gjetur në afërsi të hyrjes në Bit Pazar./Alsat