Shkup, sanksionohen 402 vozitës

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik. Vetëm në territorin e Qytetit të Shkupit janë shqiptuar 402 gjoba, mes të cilave për vozitje pa patentë shoferi 49 gjoba, 47 sanksione për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, për ngasje të makinën nën ndikim të alkoolit 5 gjoba, janë sanksionuar edhe 33 këmbësorë, 70 masa për parkim të parregullt dhe 29 për mosmbajtje të maskës.

Masat e shtuara në trafik vazhdojnë edhe në ditët në vazhdim, andaj nga MPB-ja apelojnë për kujdes dhe respektim të rregullave në trafik.