Shkup, një person ka rrahur policët

Një 36-vjeçar nga Shkupi ka rrahur policët derisa ato ishin në detyrë.

Incidenti ka ndodhur tre orë pas mesnatës, në sheshin “Ilindenska” në Shkup.

Pas kësaj personi është arrestuar dhe dërguar në stacionin policor dhe pas plotësimit të dokumentacionit për rastin kundër tij do të ngihen parashtresat e duhura.