Shkup, humb jetën në vendin e punës kumanovari

Një person nga Kumanova ka humbur jetën në vendin e punës në Shkup.

Në polici dje në orën 16:00 është denoncuar se një firmë në rrugën ‘Pero Nakov’ në Shkup, personit A.S nga Kumanova, i punësuar në firmë, i ka ardhur të fikët dhe ka është rrëzuar vetëdije.

Nga ndihma e shpejtë kanë konstatuar vdekjen pa shenja dhune ndërsa kontrollin e vendit të ngjarjes e ka kryer ekipi i SPB Shkup.
Trupi i të ndjerit është dërguar për autopsi me urdhër të prokurorit publik.