Shkup, brenda 24 orëve janë gjobitur 224 shoferë

Ministria e Brendshme informon se gjatë ditës së djeshme në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 224 gjoba në trafik.

MPB njofton se 20 gjoba janë vendosur për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, 21 për vozitje pa patentë shoferi, 18 për automjete të paregjistruara dhe me defekt teknik, 12 sanksionet për drejtimin e makinës nën ndikimin e alkoolit, 10 për përdorimin e telefonit celular, 6 për parakalim të paligjshëm dhe devijimin dhe 8 gjoba janë vendosur për kalim në semafor të mbyllur (në dritë të e kuqe).

Kontrollet e intensifikuara të trafikut do të vazhdojnë në ditët në vijim. Ministria e Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë rregullat, për të rritur sigurinë në komunikacion.