Shkon në 409 numri i të prekurve me koronavirus në Shqipëri

Ka shkuar në 409 numri i të prekurve me koronavirus në vend.

Rastet e reja, sipas Ministrisë së Shëndetësisë kanë dalë pas testimit të kryer në personat e dyshuar gjatë 24 orëve të fundit.

Një ditë më parë u raportua për 400 të infektuar në vend, me një zgjerim harte në Fier dhe në Tiranë.