Shënimi i Ditës ndërkombëtare të të drejtave të njeriut

Në Fakultetin Juridik “Justiniani i Parë” – Shkup do të mbahet Akademi solemne me rastin e 10 dhjetorit – Ditës ndërkombëtare të të drejtave të njeriut, e cila festohet edhe si Ditë e fakultetit.

Në akademinë solemne do të mbajnë fjalime rektori i UCM, prof dr Nikolla Jankullovski, dekani i Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë” – Shkup, profesor Goran Koevski dhe profesor dr Bobi Iliel nga Universiteti Kentaki, SHBA, i cili do të flasë në temën “Lajmet e rreme”.