SHBA do t`i dhurojë Maqedonisë së Veriut 1.269 pushka M-4

Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska dhe ambasadorja e SHBA-së Kejt Meri Bërns, sot në kazermën “Gjorqe Petrov” do të realizojnë pranim-dorëzimin e 1.269 pushkave automatike M-4, që do të shfrytëzohen për nevojat e Armatës së Republiklës së Maqedonisë së Veriut.