Serbia më 1 qershor hap vendkalimet kufitare me Maqedoninë dhe Shqipërinë

Serbia më 1 qershor do t’i hapë kufijtë m Maqedoninë, por edhe me tre vende tjera të rajonit, njofton gazeta serbe Blic.
Sipas tyre, në tërësi do të happen kufijt me Maqedoninë, Shqipërinë, Bosnjen dhe Malin e Zi.
Ky vendim është sjellur pasi asnjë nga këto vende nuk ishte vatër e koronavirusit, transmeton Gazeta Lajm.
Vendimi më së shumti është sjellur për shkak të studentëve nga Republika Srpska dhe Mali i Zi, thuhet në tekst.