Serbët bllokojnë rrugët në Zveçan dhe Leposaviq

Në Rudarë në afërsi të Zveçanit serbët lokalë kanë filluar që të bllokojnë rrugët. Njëjtë po ndodh edhe në Leposaviq. Kështu raporton Radio Evropa e Lirë.

Ndërkohë në Mitrovicë të veriut janë dëgjuar edhe sirenat.

Në Rudarë, në fotografitë që i ka publikuar edhe “Kosovo Online” shihen që janë grumbulluar edhe vetura të ambulancës, ndërkohë disa rrugë janë bllokuar me kamionë të mëdhenj.

Gjithë kjo raportohet të ketë ndërlidhje me arrestimin që ka ndodhur sot në Jarinje të ish-pjesëtarit të Policisë së Kosovës, Dejan Pantiq.