Sela: Zemra Mal, shqiptarët të etur për ndryshime (foto)

Aleanca për Shqiptarët po vazhdon takimet me qytetarët e secilës njësi në Maqedoni. Nga kjo parti thonë se Takimi në fshatrat e Sarajit dhe rrethinë ishte shumë frytdhënës sepse nga afër u njoftuam me problemet e qytetarëve nga afër.”Fshati Gërçec, Komuna e Sarajit! Zemra MAL me qytetarë të etur për ndryshime! Faleminderit 🙏”, është shprehur sonte Ziadin Sela.
Përfaqësuesit e Aleancës deklaruar se nga Saraji fillon ndryshimi.
Udhëheqësit e Aleancës për Shqiptarët ditë më realizuar takime edhe me banorët e Likovës dhe Kumanovës.INA