Sela sfidon Ahmetin për debat televiziv, fillon fushata #DuamDebat

Zyrtarët më të lartë të Aleancës për Shqiptarët kanë filluar një fushatë për debat televiziv mes kryetarit të kësaj partie, Ziadin Sela dhe oponentit të tij nga BDI, Ali Ahmeti.

Sekretari i Aleancës, Arben Taravari ka publikuat edhe një thirje publike ku shkruan arsyet e debatit:

#DuamDebat sepse pa debat nuk ka demokraci. #DuamDebat sepse populli ka të drejtë të kuptojë kush duhet ta përfaqsojë. #DuamDebat sepse nuk jemi më pak të mençur se popujt tjerë.
#DuamDebat se nuk jemi Dele!