Sela: Fshati Studeniçan, entuziazëm dhe energji për fitore (foto)

Aleanca për Shqiptarët po vazhdon takimet me qytetarët e secilës njësi në Maqedoni. Nga kjo parti thonë se Takimi në banorët e Studeniçanit ishte shumë frytdhënës dhe se qytetarët e kësaj ane ishin shumë entuziast. ”Fshati Studeniçan, entuziazëm dhe energji për fitore”, është shprehur sonte Ziadin Sela.
Udhëheqësit e Aleancës për Shqiptarët ditë më realizuar takime edhe me banorët Shkupit dhe Kumanovës.(INA)