Sela e Taravari ja mësyjnë Çairit

Aleanca për Shqiptarët po vazhdon takimet me qytetarët e secilës njësi në Maqedoni. Nga kjo parti thonë se Takimi në Çair dhe rrethinë ishte shumë frytdhënës sepse nga afër u njoftuam me problemet e qytetarëve nga afër.
Kryetari i Komunēs së Gostivarit Arben Taravari deklaroi se nga Çairi fillon ndryshimi.
Udhëheqësit e Aleancës për Shqiptarët ditë më realizuar takime edhe me banorët e Likovës dhe Kumanovës.INA