Sa shumë është zbukuruar vajza e vogël e Arianes e Ermalit

Çifti simpatik Ariana e Ermal Fejzullahu që nga fillimi i lidhjes kanë renë në sy për dashurinë dhe respektin që kanë për njëri tjetrin.

Ata kurorëzuan lidhjen e tyre me martesë në vitin 2008, e që nga atëherë janë kujdesur gjithmonë të jenë të afërt me fansat e tyre që janë të shumtë.

Familja e tyre po shijonë jetë luksoze për të cilën sigurisht u kanë lakmi shumë njerëz, ku shfaqin imazhe të ndryshme nga pushime e vende përrallore që gjinden.

Nga dashuria e tyre e madhe ata u benë prindër katër herë, që së fundmi u bënë prindër në muajin shtator ku erdhi në jetë vajza e tyre e quajtur Ana, duke u rritur familja e tyre  në tri vajza e një djalë.

E sa shumë është rritur e zbukuruar vogëlushja e tregon imazhi në vazhdim.