Rusia e ka shpallur Maqedoninë shtet armik – në listën me mbi 20 shtete

Qeveria ruse ka përpiluar një listë të shteteve armiqësore, e cila u urdhëruar të përpilohet nga Putini.

Ndër vendet armiqësore janë: SHBA, Ukraina, Bashkimi Evropian, si dhe Australia, Shqipëria, Andorra, Britania e Madhe, Islanda, Kanadaja, Lihtenshtajni, Mikronezia, Monako, Zelanda e Re, Norvegjia, Republika e Koresë, San Marino, Maqedonia e Veriut, Singapor, Tajvan, Mal i Zi, Zvicër, Japoni.