Rrokulliset autobusi në rrugën Kërçovë-Manastir

Autobusi që ka qenë duke qarkulluar nga Manastiri për në Kërçovë, ka dalë nga rruga dhe ka goditur një traktor.

Sipas informacioneve të para, autobusi ka transportuar udhëtarë nga fabrika e cila është gjendur në afërsi të Manastirit.

Janë lënduar udhëtarë dhe po dërgohen në Spitalin e Manastirit, kurse kontroll në vendngjarje po kryhen policia.

Për momentin, komunikacioni në rrugën Kërçovë-Manastiri zhvillohet në një korsi./TV21