Rrëfehet Gjyste Vulaj: Si më quanin ‘nuse’ kur unë isha ende fëmijë

Janë martuar para 20 vitesh. Ajo ishte shumë e re, vetëm 16 vjeçare, ndërkaq ai më I pjekur. Gjystja e pa të shoqin për herë të parë në dhomën e fjetjes.

Pra, Gjystja u bë nusja e Sokolit atëherë kur ishte ende fëmijë. Asaj kohe Gjystje Vulaj nuk ishte më e gjatë se bashkëshorti, por ndër vite ajo u rrit duke e tejkaluar edhe burrin e saj.

Ata kanë dy fëmijë dhe jetojnë të lumtur së bashku, ndërkohë që Sokol Vulaj është bashkëshorti dhe menaxheri I saj, që I qëndron shumë praën në jetën private dhe atë profesionale.

Gjyste Vulaj ndonëse të 40-tat, mbetet një nga këngëtaret me linjat më të mira trupore.