Rrahje mes katër personave në Gazi Babë

MPB njofton se gjatë ditës së djeshme është raportuar një rrahje në Gazi Babë të Shkupit. Rrahja ka ndodhur mes 4 personave, të gjithë nga Shkupi.

“Më datë 01.10.2022 në orën 17.00 në Stacionin e Policisë Gazi Babë është raportuar se në zonën e Gazi Babës, pas një keqkuptimi të mëparshëm, është prishur rendi dhe qetësia publike me një konfrontim fizik mes Z.I.(46), A.I.(40) , X.V.(43) dhe A.V.(39), të gjithë nga Shkupi. Po merren masa për zbardhjen e rastit”, thonë nga MPB