Robert Berishës i kërkohet kthimi në konvikt

Robert Berisha ka qëndruar 14 ditë në Qendrën Studentore ku ka dhuruar spektakël me performancat e tij ‘live’ dhe këto shfaqje po i mungojnë fansave.

Vesa Smolica kishte pyetur ndjekësit në Instagram se a po ju rrihet, dhe njëra nga përgjigjet ishte: “Tash masi shkoj Roberti prej konvikteve hic valla”.

Ndërsa këngëtarja i bëri thirrje Robertit të kthehet sërish në ‘skenë’.