Robert Berisha: Çu shkojmë në Ulqin, nuk ka virus dhe kurrë nuk kishte

Robert Berisha kishte qëndruar dy javë në karantinë në ‘Qendrën e Studentëve’ pas rikthimit nga Amerika për shkak të pandemisë, por ai thotë se virusi kur nuk ka ekzistuar.

Orë më parë këngëtari ka publikuar një video qesharake në Instagram ku shohim Kanye Westin duke luajtur me muzikë shqiptare.

Dhe pranë videos ai ka bashkëngjitur një shkrim ku thotë “Ska koronavirus as kur ska pas quuuu more shkojm n’ulqin”, ka shkruar Roberti sipër postimit”.