Rina Balaj ka bërë gjëra në mënyrë ilegale

Rina Balaj u është përgjigjur pyetjeve të ndjekësve.

Këtë e bëri nëpërmjet llogarisë së saj në Instagram aty ku i kanë parashtruar pyetje të ndryshme dhe Rina nuk ka hezituar të jap përgjigje.

Dikush nga ndjekësit e shumtë e ka pyetur Rinën nëse ka bërë ndonjëherë gjëra në mënyrë ilegale dhe reperja e ka pranuar hapur se po.

Sa i përket jetës private ajo po e shijon lidhjen e dashurisë me reperin Sin Boy dhe dyshja duken shumë të lumtur krah njëri-tjetrit.