Rikthehet Bardull, duet me Lumi B

Dyshja që dikur kishin bërë për vete rininë e Kosovës me këngën ‘Hey’ po rikthen sërish me një bashkëpunim, Bardull dhe Lumi së shpejti me një video-projekt të ri.

Edhe pse nuk ka dhënë më shumë detaje, Lumi ka publikuar një pjesë të klipit në Instagram.

Mbete të shihet se çfarë kanë përgatitur dyshja kësaj radhe.