Rene po e kërkon Noren. I mungon buzëqeshje në fytyrë

Rene është një nga fëmijët e njohur. Që nga ardhja e saj në jetë, publiku e njohu dhe e admiroj.

Nora Istrefi e Robert Berisha, nuk bënë përpjekje të madhe që ta fshihnin imazhin e të bijes, ata e lejuan publikun që ta njeh Renenë.

Dhe, kjo zgjedhje e ish çiftit është për admirim. Ata, bënë që gjëja e tyre më e shtrenjtë dhe më e dashur, të jetë në sytë e të gjjthëve, shkruan “Kosovarja”.

Rene, është fëmijë shumë simpatik, e gjallë dhe e këndshme. Nora kujdeset që e bija të duket me stil.

Në këtë foto, Rene mbanë të veshur një fustan tejet të bukur, por duket si e mërzitur.

Ndoshta po e kërkon të ëmën që mungon në këtë foto.