Rekord testimesh në vend, 188 raste të reja dhe 5 viktima

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë realizuar një numër rekord testimesh, plot 1971 teste dhe prej tyre janë regjistruar 188 raste pozitive, të shpërndara sipas qyteteve të mëposhtme:
-Shkup 44
-Kumanovë 21
-Dibër 1
-Shtip 18
-Tetovë 24
-Strugë 21
-Veles 1
-Manastir 5
-Ohër 6
-Kavadar 3
-Gostivar 23
-Kriva Pallankë 1
-Koçan 1
-Probishtip 2
-Demir Hisar 1
-Makedonski Brod 3
-Kërçovë 10
-Resnjë 1
-Negotinë 2
Në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetën nga Covid-19 5 pacientë, Shkupi, Manastiri, Kumanova, dhe 2 nga Tetova. Po ashtu betejën me koronavirusin e kanë fituar edhe 268 pacientë në 24 orët e fundit.