Kryetarit të Bogovinës nuk i trembet qerpiku nga policia: Urdhëroni më arrestoni!

Ndodh edhe kjo! Njësiti për intervenim të shpejt (EBRD) ndodhet gjithmonë aty ku nuk duhet!

EBRD ka marrë urdhër ama nuk e din cfarë urdhëri dhe nuk din të sqarohet pse ka dal aty!

“Urdhëroni dhe më arrestoni”.
– Albon Xhemaili përpara Policisë e cila nuk lejon që Komuna e Bogovinës të sjell ujë për pije për banorët e fshatit Siniçan. Simbol se si mbrohen qytetarët!

#MeAlbonXhemailin
#Përujëtëpishëm