Rekord negativ në Shkup: Plaku 70 vjeçar kapet me dr ogë

Tregtia dhe përdorimi i dro gave tani nuk njeh më kufij moshash. Një rekord negativ është shënuar këtyre ditëve në Shkup, ku është arrestuar një 70 vjeçar, pasi në shtëpinë e tij është zbuluar sasi dr oge, transmeton Gazeta Lajm.
“Më datë 20.12.2019 policët e Njësiti për tregti të palejuar me dr ogë dhe ar më pranë SPB Shkup, e kanë arrestuar 70 vjeçarin A.M. nha Shkupi, pasi gjatë bastisjes së shtëpisë së tij në lagjen Aerodrom, të kryer me urdhër gjykate, është gjetur dhe është konfiskuar marihuanë, një shiringë me materie të lëngshme ngjyrë rrëshire dhe një peshore digjitale me mbeturina të marihuanës”, njoftoi MPB.