“Reket” vazhdon me fjalët përmbyllëse

Prokuroria për luftë kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit në seancën e sotme në Gjykatën Penale Shkup, do t’i thotë fjalët përmbyllëse për rastin “Reket”, që më pas edhe mbrojtja e të akuzuarve t’i japë fjalët e tyre përmbyllëse.

Në seancat e fundit për këtë lëndë gjyqësore mbrojtjen e vet e ka dhënë prokurorja Katica Janeva e cila i hodhi poshtë akuzat kundër saj dhe theksoi se me ligj e ka kryer punën e vet derisa ka qenë në kryer të prokurorisë speciale.

I akuzuari i parë në këtë rast është Bojan Jovanovski – Boki 13.