Regjistrohen 401 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (25/26.02.2021) në gjithë territorin e vendit Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar gjithsejtë 401 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi bën thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.