Rama lyen shtyllat me graso dhe vaj që të ruajë flamurin serb në Tiranë

Aktivisti i FRPD ka denoncuar lyerjen e shtyllave me graco për të shmangur ngjitjen sipër tyre për të hequr flamujt e Serbisë.

Denoncimi i plotë:

Miku i Vuçiçit në Tiranë është kujdesur të lyejë me graso shtyllat ku vendosen flamujt e Serbisë. Shikoni ndryshimin me shtyllën e flamurit tonë kombëtar.

Ja me kë kemi të bëjmë!