Rafis Aliti flet për “rikthimin” në BDI, a është me Artan Grubin, apo Izet Mexhitin? (VIDEO)

Në mbledhjen e fundit të kryesisë së BDI-së, opinioni ka vërejtur prezencën e ish nënkryetarit të partisë, Rafis Haliti edhe pse ai gjatë kohë kishte pezulluar aktivitetet në parti. Në një intervistë për gazetën Lajm, Haliti sqaron se pse është ftuar dhe pse ka marrë pjesë në këtë mbledhje. Haliti flet për përplasjet brenda BDI-së, kurse përgjigjet me doreza, por mjaft qartë edhe në pyetjen nëse mban anën e Izet Mexhitit, ose të Artan Grubit.