Ra bora e parë në Maqedoni (Foto)

Në Maqedoninë e Veriut sot janë regjistruar reshjet e para të borës.

Kështu mund të shihet edhe nga pamjet e TV21 që siguroi në Stazhë.

Por reshjet më intensive janë në vendin Kriva Krusha në Pehçevë, ku prej në mëngjes intensivisht bie borë, ndërsa në komunat tjera  nga rajoni i Malishevisë, Makedonska Kamenicë, Dellçevë dhe Berovë mbisundojnë reshje të shiut.

Komunikacioni, siç lajmërojnë shoferët, zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, në disa vende të mbuluara me borë.

Komunikacioni zhvillohet pa ndërprerje./TV21