Qendra shqiptaro amerikane në Konektikat shtron darkë për mjekët e spitalit

Edhe sot vazhduam me angazhimin tonë për ti rikthyer komunitetit.
Ne jemi tepër mirënjohës për gjithçka që ka bërë dhe vazhdon të bëjë Qendra e Kujdesit Shëndetësor. Faleminderit për të gjithë të punësuarit në spitalin e St. Mary’s në Waterbury për punën tuaj të jashtëzakonshme për të mbështetur të mirën më të madhe dhe për gjithë sakrificën tuaj.
Eshtë nder dhe Respekt për Qendrën Kulturore dhe Islamike Shqiptaro-Amerikane që sot t’ju dhuroj 6000 palë doreza dhe darkë. Darka u përgatit nga New Hop Brook Pizza në Naugatuck në pronësi të Ardian dhe Veton Polisi.
Zoti ju bekoftë të gjithëve!