Putin emëron qeverinë e re

“Ju uroj sinqerisht suksese, të gjithë vendit i intereson kjo”, deklaroi Putin, gjatë një takimi me të gjithë anëtarët e kabinetit, përkrah kryeministrit Mikhaïl Michoustine.

Përveç Lavrov-it dhe Choïgou-t, pozicionet e tyre strategjike i mbajtën edhe ministri i Brendshëm, Vladimir Kolokoltsev dhe ai i Energjisë, Alexandre Novak.