Publiku i bëjnë pritje të jashtëzakonshme ekipit të ‘I love Tropoja’

Filmi ‘I love Tropoja’ ka disa javë që ka filluar turneun e shfaqjeve në disa epiqendra të Evropës, e së fundmi mirëpritja që ju bë në Zvicër ka qenë e jashtëzakonshme.

Pas përfundimit të filmit Ermali si protagonisti kryesorë ishte ngjitur në skenë ku mbajti një fjalim dhe nuk kishte munguar as humori çka i bëri publikun të kalojnë në ‘trans’.

Më poshtë mund të gjeni disa video nga pjesëmarrja e kastit ‘I love Tropoja’ në Zvicër.