Publikohet foto e vjetër e Luana Vjollcës, ndryshimi drastik ‘shokon’ të gjithë

Luana Vjollca ka lënë të kuptohet se është kundër operacioneve plastike.

Mirëpo imazhe të saj të vjetra dëshmojnë ndryshimin drastik që ajo e ka pasur në pamjen  jashtme ndër vite.

Së fundmi ‘Vipat e bllokut’ e kanë publikuar një kolazh ku tregon se si është dukur më parë dhe si duket sot.

Ndërsa vetë moderatorja dhe këngëtarja shqiptare, e ka mohuar se ka bërë ndonjë opeacion.

Ky imash ka ‘shokuar’ të gjithë.