Pse e duan Edi Ramën maqedonasit e serbët?!

Shkruan: Bekim Qoku

Nuk ka ndodhur kurrë që një kryeministër i shtetit shqiptar të gëzojë kaq shumë simpati e mbështetje nga sllavo-maqedonasit dhe nga serbët kudo ku jetojnë sesa Edi Rama.

Është skandaloze që, me këtë rast, duhet të kujtojmë faktin, se këta dy popuj, sipas gjithë anketimeve, i urrejnë shqiptarët më shumë se gjithë popujt tjerë në botë.

Edi Rama e do Bujar Osmanin në qeverinë e tij.
Dëshira ime më e madhe, nga ana tjetër, është ta shoh Edin në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut, sepse boll ia ka kajt nonën Shqipnisë së ngratë; ta kanabizojë, korruptojë, nepotizojë, inkriminojë, tritolizojë, ç’kulturizojë, betonizojë edhe Maqedoninë e Veriut.

*autori është aktivist i shoqërisë civile, postim në fb