Pse dhe çka e kujton Ermali vitin 2009?

Këngëtari i njohur Ermali Fejzullahu ka filluar karrierën qysh në moshë të re, i cili këtë talent e ka trashëguar prej babait të tij, këngëtarit Sabri Fejzullahu.

Për vite me radhë Ermali arriti të korr suksese mjaftë të mëdha duke qënë ndër zërat më të dashur për publikun.


Me kalimin e viteve Ermali ka ndryshuar shumë për shkak të shtimit në peshë që është shndërruar thuajse në tjetër person.

Nostalgjia që kemi për vitet që lemë pas siç duket ka ndikuar edhe te Ermali duke ripostuar një imazh të vitit 2009.

Më këtë imazh Ermali sikur ka dashur të thotë: “Kur jam kan një vakt i ri”.