Proteston Partia Popullore e Maqedonisë, bllokohen një pjesë e rrugëve të Shkupit

Dhjetëra persona të Partisë Popullore të Maqedonisë protestuan pasditen e sotme në qendër të Shkupit duke shkaktuar kaos në trafik me bllokimin e rrugëve kryesore të qytetit. Protesta filloj rreth orës 16:00, para Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë dhe po vijon drejt Qeverisë. Protesta zhvillohet me pretekstin e mbrojtjes së gjuhës maqedonase.