Pronari i restorantit në Gostivar i jep dajak klientit

Dje në orën 23 personi V.S. (22) nga Gostivari në SPB Tetovë ka raportuar se në një restorant në rrugën e ,,Ilindenit“ në Gostivar rreth orës 21

kishte qenë i su lmuar fizikisht nga pronari i objektit A.J. (28) nga Gostivari informon portali “tetova1”.

Policia njofton që po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.