Privohet nga liria agjenti i pasurive të patundshme

Agjenti i pasurive të patundshme i cili me depozitë prej 32 mijë eurosh dëmtoi disa blerës, këtë mëngjes u privua nga liria. Raportohet se Njësia e Krimit Ekonomik dhe Kompjuterik, me urdhër të prokurorit kompetent nga Prokuroria Themelore Publike, ka privuar nga liria personin kundër të cilit janë ngritur disa kallëzime penale nga qytetarë të dëmtuar për kryerjen e veprës penale mashtrim.