Prishet kafiteria Dora në Tetovë

“Dora” ky emër është i njohur në Tetovë dhe më gjërë. Sot kjo kafiteri përfundimisht u rrënua dhe në vend të DORËS, do të ndërohet një godinë e madhe nga dy afarist të Tetovës të cilët e kanë blerë muajë më parë.
Edhe pe kishte spekulime, nuk dihet nëse “Dora” vërtetë ka qenë pronë e kryetarit të PDSH-së, Menduh Thaçi.