Policia ndërhyn në malësinë e Likovës

Foto Internet

Policia e Kumanovës ka ngritur padi kundër 34 vjeçarit me iniciale N.K. nga Kumanova për shkak të dyshimit që ka kryer veprën penale “transport publik pa posedim të licencës”. Më datë 02.11.2019, në rrugën lokale në fshatin Bellanoc, komuna e Likovës, pa veprimtari të regjistruar dhe pa licencë, me kamion “Gaz”, ai ka kryer transport publik të drurit për ngrohje.