Policia kapi 23 emigrantë nga Pakistani në Radovish

Gjatë ditës së djeshme, policët e Stacionit Policor në Radovish, në fshatin Jargulicë kanë kapur 23 emigrantë nga Pakistani.

Emigrantët më pas ia ka dorëzuar Stacionit Policor të Vendkalimit Kufitar Novo Sellë.

“Më 19.03.2021 në ora 15:30 në fshatin Jargulicë të Radovishit, nëpunësit policorë të Stacionit policor të Radovishit kanë gjetur 23 persona – emigrantë nga Pakistani. Emigrantët i janë dorëzuar nëpunësve policorë të Stacionit Policor të vendkalimit kufitar dhe kontrollit kufitar Novo Sellë për procedurë të mëtutjeshme”, njoftojnë nga MPB-ja./TV21